[ Midtown Madness 2 Central ] [ Midtown Madness 2 Central ]

Midtown Madness 2 Central > Site Feedback > No Post Mode Specified
Goto page 1, 2  Next
View previous topic | View next topic
Author
Message Post new topicReply to topic
agent_0077
MM2C Regular

Joined: 10 Feb 2003
Posts: 68


Status: Offline


Post subject: No Post Mode Specified Reply with quote

I know the admins here don't care really but I've been getting this error message quite frequently when posting. "No Post Mode Specified". I'm wondering if anyone else has been getting this. I suspect if may deal with the cache session time out on my system, but just wanted to know if other see it. Cool
Post 06 Mar 2010 12:45 pm
View user's profile Send private message MSN Messenger
evo
MM2C Guru

Joined: 01 Sep 2006
Posts: 1455


Status: Offline


Post subject: Reply with quote

No, I haven't seen anything like it before, must just be your end
Post 06 Mar 2010 02:03 pm
View user's profile Send private message
thenthornthing
MM2C Hooligan

Joined: 18 Jan 2007
Posts: 4409


Status: Offline


Post subject: Reply with quote

evo wrote:
No, I haven't seen anything like it before, must just be your end


Same :S
_________________
So it's "Goodnight" from me. And it's "Goodnight" from him. Goodnight!
Post 06 Mar 2010 03:01 pm
View user's profile Send private message Send e-mail
agent_0077
MM2C Regular

Joined: 10 Feb 2003
Posts: 68


Status: Offline


Post subject: Reply with quote

What browsers do you all use?
Post 06 Mar 2010 04:12 pm
View user's profile Send private message MSN Messenger
b12man
Nirvanophile

Joined: 07 Aug 2006
Posts: 2153
Location: Lurking somewhere near...

Status: Offline


Xbox Live Gamertag:
ForeignBrian 12
Post subject: Reply with quote

I'm using firefox, haven't ever seen the issue Wink
_________________


Tutorials || Make Your Own Traffic | Change Traffic Tuning
Projects || 93 Mustang GT | 85 Chevy Suburban [WIP]
Post 06 Mar 2010 04:43 pm
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
HummersRock
...is still seeing colours.

Joined: 20 Feb 2006
Posts: 2669
Location: Magic Mushroom Land

Status: Offline


Post subject: Reply with quote

I have never seen that error either. I use Firefox too.
_________________
My MM2 Creations | My DeviantArt
Post 06 Mar 2010 04:48 pm
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
evo
MM2C Guru

Joined: 01 Sep 2006
Posts: 1455


Status: Offline


Post subject: Reply with quote

Firefox again
Post 06 Mar 2010 04:56 pm
View user's profile Send private message
agent_0077
MM2C Regular

Joined: 10 Feb 2003
Posts: 68


Status: Offline


Post subject: Reply with quote

Yea it's the fox, it just happened on another phpBB2 site I was posting on :/
Post 06 Mar 2010 05:24 pm
View user's profile Send private message MSN Messenger
b12man
Nirvanophile

Joined: 07 Aug 2006
Posts: 2153
Location: Lurking somewhere near...

Status: Offline


Xbox Live Gamertag:
ForeignBrian 12
Post subject: Reply with quote

I'm sure a reinstall would fix it
_________________


Tutorials || Make Your Own Traffic | Change Traffic Tuning
Projects || 93 Mustang GT | 85 Chevy Suburban [WIP]
Post 06 Mar 2010 05:37 pm
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
thenthornthing
MM2C Hooligan

Joined: 18 Jan 2007
Posts: 4409


Status: Offline


Post subject: Reply with quote

I use Google Chrome (ftw Razz) Very Happy
_________________
So it's "Goodnight" from me. And it's "Goodnight" from him. Goodnight!
Post 06 Mar 2010 06:12 pm
View user's profile Send private message Send e-mail
_Tim_
Kiwilicious
Administrator

Joined: 22 Mar 2005
Posts: 1259
Location: Where the wild things are.

Status: Offline


Xbox Live Gamertag:
TimNZ
Post subject: Reply with quote

Well, that's new.
_________________
<- My experimental pages.
Post 06 Mar 2010 07:26 pm
View user's profile Send private message
ITN_Tuning
a.k.a. Jaguara

Joined: 21 Oct 2006
Posts: 537
Location: Rousse,Bulgaria

Status: Offline


Post subject: Reply with quote

I had that message a few times here some days ago, and on other forums,
almost at the same time. I'm on Firefox.
_________________
Post 07 Mar 2010 07:30 am
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Gafaddict
Stand-up philosopher

Joined: 30 Sep 2004
Posts: 377
Location: Manhattan, NYC

Status: Offline


Post subject: Reply with quote

Neither browser nor anything on the user end would cause a site error message... would have to be something in the forum code...

EDIT: I take that back: http://www.v7n.com/forums/web-design-lobby/2392-phpbb-no-post-mode-specified.html

So your browser isn't passing on URL variables properly or PHP can't interpret the GET info posted by your browser.
_________________
So many rocks up in my watch I can't tell what the time is

Also, Midtown Madness Archive
Post 08 Mar 2010 12:48 am
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
GT
MM2C Guru

Joined: 18 Mar 2005
Posts: 1771


Status: Offline


Post subject: Reply with quote

Maybe its someone telling you...to stop posting so much?
Post 09 Mar 2010 05:39 pm
View user's profile Send private message
agent_0077
MM2C Regular

Joined: 10 Feb 2003
Posts: 68


Status: Offline


Post subject: Reply with quote

GT wrote:
Maybe its someone telling you...to stop posting so much?


Post 09 Mar 2010 07:36 pm
View user's profile Send private message MSN Messenger
Display posts from previous: Post new topicReply to topic

Page 1 of 2 All times are GMT
Goto page 1, 2  Next


Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Home - MM2C.com - Contact - Staff & Seniors - FAQ - Community Rules - Syndication


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group