[ Midtown Madness 2 Central ] [ Midtown Madness 2 Central ]

Midtown Madness 2 Central > General Discussion > Korea City SF Addon
Goto page 1, 2  Next
View previous topic | View next topic
Author
Message Post new topicReply to topic
RelentlessTurd
Modelling N00b

Joined: 01 Mar 2010
Posts: 199
Location: Halifax, West Yorkshire, UK

Status: Offline


Xbox Live Gamertag:
RelentlessTurd
Post subject: Korea City SF Addon Reply with quote

The Korea City addon for SF is confusing me. Confused

How do you get it to work, if anybody can help?
_________________
Post 02 Sep 2010 10:51 am
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
evo
MM2C Guru

Joined: 01 Sep 2006
Posts: 1455


Status: Offline


Post subject: Reply with quote

Go to Here..
Download the 3 files. Use the .exe. Install to MM2 directory (you will see koreacity.ar in MM2 folder if you do it right).
Then, go onto MM2 as normal, select San Francisco and you will be able to see the additions.
Post 02 Sep 2010 11:45 am
View user's profile Send private message
RelentlessTurd
Modelling N00b

Joined: 01 Mar 2010
Posts: 199
Location: Halifax, West Yorkshire, UK

Status: Offline


Xbox Live Gamertag:
RelentlessTurd
Post subject: Reply with quote

Thanks evo, it worked (I did what you said but it didn't put the koreacity.ar file in so I had to run it as admin).

Korea City is actually pretty cool. I'm using the 12M Scania K230UB (from MM2-Workshop) to drive around in, with traffic turned off so I can drive on the left. The speedbumps and the raised manholes are cool too, alng with the bus lanes Mr. Green
_________________
Post 03 Sep 2010 07:36 pm
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
evo
MM2C Guru

Joined: 01 Sep 2006
Posts: 1455


Status: Offline


Post subject: Reply with quote

RelentlessTurd wrote:
Thanks evo, it worked (I did what you said but it didn't put the koreacity.ar file in so I had to run it as admin).

Korea City is actually pretty cool. I'm using the 12M Scania K230UB (from MM2-Workshop) to drive around in, with traffic turned off so I can drive on the left. The speedbumps and the raised manholes are cool too, alng with the bus lanes Mr. Green

Its a brilliant city Razz
Try driving up the mountain (Near golden Gate Park)
One of the earlier versions was the best imo, because it featured a driving school and a much better airport(?)
Post 03 Sep 2010 07:49 pm
View user's profile Send private message
RelentlessTurd
Modelling N00b

Joined: 01 Mar 2010
Posts: 199
Location: Halifax, West Yorkshire, UK

Status: Offline


Xbox Live Gamertag:
RelentlessTurd
Post subject: Reply with quote

I haven't seen any of the earlier versions, I just thought I'd try it out because multiple people said it was a good map, and where abouts is the Golden Gate Park? Post a map or something?
_________________
Post 03 Sep 2010 07:57 pm
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
evo
MM2C Guru

Joined: 01 Sep 2006
Posts: 1455


Status: Offline


Post subject: Reply with quote

RelentlessTurd wrote:
I haven't seen any of the earlier versions, I just thought I'd try it out because multiple people said it was a good map, and where abouts is the Golden Gate Park? Post a map or something?

Click here for the proper route maps.
On this map, it is island 6 that has the mountain.
Post 04 Sep 2010 08:44 am
View user's profile Send private message
RelentlessTurd
Modelling N00b

Joined: 01 Mar 2010
Posts: 199
Location: Halifax, West Yorkshire, UK

Status: Offline


Xbox Live Gamertag:
RelentlessTurd
Post subject: Reply with quote

Thanks, I've found it now. It takes a while to get right to the top! Mr. Green
_________________
Post 04 Sep 2010 01:04 pm
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
random.monster1981
Amateur Modeller ftw!

Joined: 18 Oct 2008
Posts: 832
Location: under your bed dropping wind.

Status: Offline


Post subject: Reply with quote

well, I've tried this but my MM2 doesn't appear to like it even with one bus inside my mm2 folder, I just get heap errors all the time Rolling Eyes
Post 04 Sep 2010 05:39 pm
View user's profile Send private message
chris534mm2
Ohai

Joined: 14 May 2010
Posts: 80
Location: Alberta canada

Status: Offline


Post subject: Reply with quote

How do i get onto the bay bridge? Like what number is it on the map? Confused
_________________
Top Gear Fan
Post 21 Oct 2010 07:54 pm
View user's profile Send private message Visit poster's website
evo
MM2C Guru

Joined: 01 Sep 2006
Posts: 1455


Status: Offline


Post subject: Reply with quote

There's a highway from just after the bus depot that's been added, follow it up and in the general direction of the bridge, and you can't go wrong.
Post 21 Oct 2010 07:57 pm
View user's profile Send private message
Feryuc
Waterboy

Joined: 24 Dec 2010
Posts: 3
Location: US

Status: Offline


Post subject: Reply with quote

i followed all the instructions and i can see the bus stops, but not the highways. can any1 help?
Post 24 Dec 2010 09:13 pm
View user's profile Send private message
carking1996
MM2C Too Much

Joined: 12 Aug 2009
Posts: 608
Location: United States

Status: Offline


Post subject: Reply with quote

Feryuc wrote:
i followed all the instructions and i can see the bus stops, but not the highways. can any1 help?

evo wrote:
There's a highway from just after the bus depot that's been added, follow it up and in the general direction of the bridge, and you can't go wrong.
Wink
_________________
Post 25 Dec 2010 08:33 pm
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Feryuc
Waterboy

Joined: 24 Dec 2010
Posts: 3
Location: US

Status: Offline


Post subject: Reply with quote

carking1996 wrote:
Feryuc wrote:
i followed all the instructions and i can see the bus stops, but not the highways. can any1 help?

evo wrote:
There's a highway from just after the bus depot that's been added, follow it up and in the general direction of the bridge, and you can't go wrong.
Wink

You dont understand... there are "floating buses" where the garage is supposed to be and those yellow and black warning barriers, they also float on various streets of the city. and the highways dont show up. No bus lanes either.
Post 26 Dec 2010 01:47 am
View user's profile Send private message
Feryuc
Waterboy

Joined: 24 Dec 2010
Posts: 3
Location: US

Status: Offline


Post subject: Reply with quote

Sorry you guys bt i found out i have too many thins in my directory...

anyways, thnx for the help... Rolling Eyes
Post 26 Dec 2010 03:26 am
View user's profile Send private message
chris534mm2
Ohai

Joined: 14 May 2010
Posts: 80
Location: Alberta canada

Status: Offline


Post subject: Reply with quote

I dont remember but do addon cities conflict with korea city?
_________________
Top Gear Fan
Post 11 Jul 2011 08:21 pm
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous: Post new topicReply to topic

Page 1 of 2 All times are GMT
Goto page 1, 2  Next


Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Home - MM2C.com - Contact - Staff & Seniors - FAQ - Community Rules - Syndication


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group