[ Midtown Madness 2 Central ] [ Midtown Madness 2 Central ]

Midtown Madness 2 Central > Post Your Project > Replay in MM2
View previous topic | View next topic
Author
Message Post new topicReply to topic
aaro4130
MM2C Maniac

Joined: 22 Feb 2009
Posts: 234
Location: At my laptop (hooked up to a monitor, keyboard, mouse, and speakers)

Status: Offline


Post subject: Replay in MM2 Reply with quote

Hey! I got replay working Smile It will be in revisited V5 which will is going to be released soon! Here are some pix :

Post 12 Aug 2012 07:41 pm
View user's profile Send private message Yahoo Messenger MSN Messenger
b12man
Nirvanophile

Joined: 07 Aug 2006
Posts: 2153
Location: Lurking somewhere near...

Status: Offline


Xbox Live Gamertag:
ForeignBrian 12
Post subject: Reply with quote

Very impressive! People have been waiting a long time for that Razz

How did you get that working?
_________________


Tutorials || Make Your Own Traffic | Change Traffic Tuning
Projects || 93 Mustang GT | 85 Chevy Suburban [WIP]
Post 13 Aug 2012 07:13 am
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
aaro4130
MM2C Maniac

Joined: 22 Feb 2009
Posts: 234
Location: At my laptop (hooked up to a monitor, keyboard, mouse, and speakers)

Status: Offline


Post subject: Reply with quote

Just made the Driver Records button launch replay menu instead. Better that than nothing
Post 14 Aug 2012 03:49 am
View user's profile Send private message Yahoo Messenger MSN Messenger
wannagoodcar1
MM2C Regular

Joined: 17 Nov 2010
Posts: 169


Status: Offline


Post subject: Reply with quote

Looks interesting. Does mm2 work with Driving Force GT?
Post 15 Aug 2012 09:39 am
View user's profile Send private message
Busdude666
MM2C Maniac

Joined: 11 May 2010
Posts: 486
Location: Manchester, United Kingdom

Status: Offline


Post subject: Reply with quote

This will be useful. Good work! I await release. Razz

wannagodcar1 wrote:
Looks interesting. Does mm2 work with Driving Force GT?

Yes it does to an extent. However the stick shifter, horn button, arrow buttons, start, select and PS cannot be assigned in MM2. Wink
Post 15 Aug 2012 06:30 pm
View user's profile Send private message
Display posts from previous: Post new topicReply to topic

Page 1 of 1 All times are GMT


Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Home - MM2C.com - Contact - Staff & Seniors - FAQ - Community Rules - Syndication


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group